Últims fitxatges pel primer equip.

03/07/2018
Comunicació

Els darrers nouvinguts al F.C.Vilablareix per ajudar al primer equip en el seu objectiu de pujar a 2a CAT.

Gerard Vilaró

Nou porter pel primer equip del F.C. Vilablareix.

Gerard Vilaró s'ha convertit en el segon fitxatge del primer equip per aquesta temporada 2019-2020, Gerard, un vilablaretenc d'ençà que va néixer, és molt conegut al poble, participatiu i carismàtic, hem de donar les gràcies a la secretaria tècnica pel treball de dur a terme aquest fitxatge. Gerard ha militat a les files de U.E. Quart, C.E.F. Gironès-Sàbat, C.E. Angles i darrerament al C.E. Bescanó. És un porter àgil, ràpid de reflexos i amb personalitat sota els pals que juntament amb Jordi Triola quedarà aquesta ben assegurada per la temporada vinent.

Lluís Duran

Un punta extraordinari on  les principals qualitats són els desmarques, les assistències, la velocitat i una tècnica molt depurada. Instal.lat al municipi i provinent de l'U.E. Quart a 2a CAT aportarà experiència, serenitat i ...Gols¡¡¡ Molt benvingut Lluís a aquesta nova etapa entre nosaltres.

Cristian Jiménez


Provinent del f.c. Vilobí, aquest jove jugador ha vingut a reforçar la línia davantera del F.C. Vilablareix, juga a la posició de "9" i la seva carta de presentació són 29 gols en 23 partits disputats a la quarta Catalana la temporada passada. És un jugador fort, ràpid i que juga molt bé d'esquena. Molta sort en aquesta nova etapa, Cristian.