Últims fitxatges pel primer equip.

03/07/2018
Comunicació

Els darrers nouvinguts al F.C.Vilablareix per ajudar al primer equip en el seu objectiu de pujar a 2a CAT.

Dani Pujol

Jove central torna a casa.

Daniel Puyol, procedent de la lliga juvenil Nacional amb els Gironès Sàbat, és la primera incorporació al primer equip de tercera Catalana.
Juga a la demarcació de central on fins ara ha demostrat una gran contundència i lideratge. "Puyi"és un vell coneixedor de la casa, on ja havia estat en categories inferiors. 
Et donem la benvinguda i que tinguis molts èxits en aquesta nova "família" anomenada F.C. Vilablareix.

Gerard Vilaró

Nou porter pel primer equip del F.C. Vilablareix.

Gerard Vilaró s'ha convertit en el segon fitxatge del primer equip per aquesta temporada 2019-2020, Gerard, un vilablaretenc d'ençà que va néixer, és molt conegut al poble, participatiu i carismàtic, hem de donar les gràcies a la secretaria tècnica pel treball de dur a terme aquest fitxatge. Gerard ha militat a les files de U.E. Quart, C.E.F. Gironès-Sàbat, C.E. Angles i darrerament al C.E. Bescanó. És un porter àgil, ràpid de reflexos i amb personalitat sota els pals que juntament amb Jordi Triola quedarà aquesta ben assegurada per la temporada vinent.

Lluís Duran

Un punta extraordinari on  les principals qualitats són els desmarques, les assistències, la velocitat i una tècnica molt depurada. Instal.lat al municipi i provinent de l'U.E. Quart a 2a CAT aportarà experiència, serenitat i ...Gols¡¡¡ Molt benvingut Lluís a aquesta nova etapa entre nosaltres.