Reunió Informativa Anual

29/04/2019
Junta Directiva

Dilluns, 11/06 a la Sala de Conferències de Can Gruart el F.C. Vilablareix mantenia la seva Reunió Informativa Anual.

Sala de Conferències Can Gruart
Sala de Conferències Can Gruart
Sala de Conferències Can Gruart
Sala de Conferències Can Gruart

En una sala omplerta de gom a gom el nostre President, Sr. Marc Morales, va informar del que havia donat de si la temporada 18-19, com el recent i nou organigrama de la junta directiva, les seves àrees de funcionament i els seus responsables. També va exposar, en un acte de total transparència, el pressupost de la temporada que ve, on com a organització sense ànim de lucre, aquest ens obliga a fer veritables esforços entre tots per mantenir el Club tal com el gaudim en l'actualitat.


"... tenim el que tenim, un camp de futbol. Ja ens agradaria disposar d'un segon terreny de joc i estem treballant en això..." digué el President, fen referència al nombre d'equips que formen aquest Club, 19 la pròxima temporada, amb unes instal·lacions que en els darrers anys s'han fet petites per incloure tants nois/es i equips en les seves diferents categories.

Tanmateix, el Sr. Marc Morales explicar el naixement del nou Carnet del Simpatitzant, com una manera d'ajuda al Club i treure'n benefici propi i on cada dia irem integrant negocis i/o comerços, per tal de disposar de més descomptes per tots.


El també nou Coordinador el Sr. David Aguilera, exposar als assistents com quedaria configurada la temporada vinent, tant en nombre d'equips, com en categories i la poca informació que a hores d'ara es pot fer oficial, recordem que el Club està treballant per tancar equips, rebre noves incorporacions, suplir les baixes a tota velocitat, ja que la setmana vinent i fins a mitjans de Juliol s'obrirà el període d'inscripcions i la donada d'alta dels equips a la FCF (Federació Catalana de Futbol).


Per finalitzar s'obrí un torn de preguntes on els assistents mostraren, sobretot, la seva preocupació de com quedarien els canvis dels equips on juguen els seus fills/es tant com companys/es, entrenadors/es, categories, etc. I que el nostre President recordà que avui és difícil confirmar en tota seguretat aquestes inquietuds.

Des de la Junta Directiva volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir a la reunió i informar-vos que tan aviat puguem donar la informació tancada i confirmada, sereu informats.

Salutacions.