PRESENTACIÓ FC VILABLAREIX

10/11/2019

El passat dissabte vam tindre al mcpal. de Vilablareix la tradicional presentació dels equips de la temporada 2019-2020.

El passat dissabte, davant d'un municipal ple de gom a gom, vam gaudir de la ja tradicional Presentació de la Temporada, aquest cop la 2019-2020.


Per primera vegada en la nostra curta història un total de 22 equips van "desfilar" pel verd, set d'ells en les categories de futbol 11, des del primer equip fins als infantils de primer any. Els quinze restants de futbol 7, des de la categoria d'aleví fins als més petits de la "Pre-escoleta". Un total de prop de 300 jugadors i 40 entrenadors.


En l'acte de presentació vam gaudir de la visita de l'Alcalde del municipi de Vilablareix el Sr. David Mascort, acompanyat del Regidor d'Esports del mateix consistori el Sr. Marc Avellí i el Delegat Territorial de la Federació Catalana de Futbol el Sr. Lluís Ferrer juntament amb el nostre President  Sr. Marc Morales.


La responsable de comunicació i xarxes socials de les diverses plataformes de l'Ajuntament la Sra. Adriana Bernacer va ser l'encarregada del treball fotogràfic i la presentació de l'acte la va dur a terme el Director de Ràdio Vilablareix el Sr. Dídac Romagós.

Moltes gràcies a tots els presents i us desitgem un molt bon any futbolístic a tots.