NEYMAR JR´S FIVE

22/04/2018

REDBULL celebrarà a Vilablareix el NEYMAR JR´S FIVE

GRAN ESDEVENIMENT!!!

El proper dia 26 de Maig es celebrarà al Municipal de Vilablareix, el REDBULL NEYMAR JR´S FIVE, aquest esdeveniment ho ha gestionat el FC Vilablareix juntament amb REDBULL, per tal de donar ressò de Vilablareix.

Aquest esdeveniment durarà de les 10:00 hores fins a les 19:00 hores. La inscripció al torneig es de 10€ per equip, i es fa a la pagina oficial de l´esdeveniment, www.neymarjrsfive.com/es-ES/ES. Es tracta de partits de 5 contra 5 amb una durada de 10 minuts i tenen la peculiaritat que cada vegada que un equip rep un gol s´elimina un dels seus jugadors.

Les edats dels participants estan compreses entre els 16 als 25 anys amb la possibilitat de 2 jugadors amb edat superior de 25 anys.

El premi  en aquest esdeveniment es anar a la fase final de espanya i posteriorment final europea, i el que queda campió de les eliminatòries europees va a les finals a Brasil amb totes les despeses pagades i tenen la possibilitat de conèixer a NEYMAR en les instal·lacions que té a Brasil i els campions jugaran contra ell l´últim partit d´exhibició del torneig.

Per tot això es una gran oportunitat perquè tothom s´apropi el dia 26 de Maig al Municipal de Vilablareix i mostrarem que som un gran poble.

LA JUNTA DIRECTIVA