Inscripcions Temporada 2020-21

16/06/2019
Junta Directiva

Abans de fer la inscripció heu d'entrar amb el vostre e-mail i contrasenya perquè s'obri la pestanya de preinscripció en el menú superior.

També podràs optar per l'obtenció del CARNET DE SIMPATITZANT (on acords amb diversos comerços i el F.C. Vilablareix t'ofereixen uns interessants descomptes i regals). Aquest carnet de SIMPATITZANT és nominal i intransferible. (En el cas de sol·licita un altre carnet, hauràs d'anar a l'apartat del Carnet de Simpatitzant de la nostra web i omplir tants formularis com a carnets vulguis).
Recordar a tothom que el pagament de la inscripció de la temporada 2020 - 2021 al F.C. Vilablareix no garanteix la seva vinculació, ni participació en el Club, sense abans està aprovada per la Junta Esportiva (Director Esportiu, Coordinador i Secretari Tècnic) del nostre Club, retornant els diners (Si fos el cas) a la persona interessada.

Abans de fer la inscripció heu d'entrar amb el vostre e-mail i contrasenya perquè s'obri la pestanya de preinscripció en el menú superior.