Inscripcions Temporada 2019-2020.

16/06/2019
Junta Directiva

Abans de fer la inscripció heu d'entrar amb el vostre e-mail i contrasenya perquè s'obri la pestanya de preinscripció en el menú superior.

També podràs optar per l'obtenció del CARNET DE SIMPATITZANT (on acords amb diversos comerços i el F.C. Vilablareix t'ofereixen uns interessants descomptes i regals). Aquest carnet de SIMPATITZANT és nominal i intransferible. (En el cas de sol·licita un altre carnet, hauràs d'anar a l'apartat del Carnet de Simpatitzant de la nostra web i omplir tants formularis com a carnets vulguis).

Igual que l'any passat, la loteria podràs decidir si la vols vendre (abonant 110 € al Club i guanyant 15 € per talonari) o simplement optar per fer una aportació al club en concepte de solidaritat de 50 €, no oblidem, que la família del F.C. Vilablareix la formem tots plegats i entenem que hi ha persones més predisposades i amb temps a participar de les iniciatives que d'altres més ocupades i/o amb menys temps per circumstàncies que no vénen al cas. És per això que, basant-nos en el principi de solidaritat, creiem que tots aportem el nostre "granet de sorra" en fer del F.C. Vilablareix un equip més gran i més solidari.

Els jugadors/es que obtén per realitzar la inscripció de forma fraccionada, veuran incrementada la segona i tercera fracció dels mesos d'Agost i Octubre en 2 € cada una, ja que el club veu inviable el pagament de les múltiples comissions que cobra "La Caixa" per aquests serveis.

Tanmateix, recordar a tothom que el pagament de la inscripció de la temporada 2019 - 2020 al F.C. Vilablareix no garanteix la seva vinculació, ni participació en el Club, sense abans està aprovada per la Junta Esportiva (Director Esportiu, Coordinador i Secretari Tècnic) del nostre Club, retornant els diners (Si fos el cas) a la persona interessada.

Abans de fer la inscripció heu d'entrar amb el vostre e-mail i contrasenya perquè s'obri la pestanya de preinscripció en el menú superior.